SUSRET ODGOJITELJICA

U subotu 21. listopada 2023. održan je susret odgojiteljica, njihove Voditeljice i Ravnateljice u dječjem vrtiću Sunčev sjaj- Nazaret u Đakovu. Iz Podružnice, Zagreb su došle 4 odgojiteljice i voditeljica vrtića s. Vesna Stojanović a iz đakovačkog Vrtića su bile prisutne sve odgojiteljice (njih 9) i ravnateljica s. Jelica Đuzel koja je vodila susret.

Na početku susreta Provincijalna poglavarica s. Valerija Široki je pozdravila sve prisutne te im uputila riječ podrške.

Zatim ih je pozdravila s. Jelica Đ., ravnateljica Vrtića i upoznala s dnevnim redom. Nakon molitvenog početka uz pjesmu i pokrete s. Jelica je započela kratko izlaganje o posebnim zadaćama Godišnjeg plana i programa, te ih upoznala s novim i važnim poglavljima Kurikuluma vrtića i Protokolom o postupanju u slučaju seksualnog zlostavljanja.

Odgojiteljica Rozalija Đambić svoj rad iz područja glazbe, s. Domagoja Leović jezika i kozmičkog odgoja te s. Dragica Ivkić iz područja matematike.

Prije susreta odgojiteljice su posjetile đakovačku katedralu, a nakon susreta i zajedničkog ručka posjetile su samostansku crkvu Srca Isusova, samostanski muzej i izložbu u dvorani Florentini pod nazivom Pravednici među narodima.

s. J.Đ.