USKRSNA RADIONICA ZA RODITELJE

U našem vrtiću održana je 14.3. u 18.00 sati uskrsna radionica za roditelje na temu Uskrsni križ. Radionicu je vodila akademska slikarica Marija Adrić Soldo, majka našega Ante. Za uvod u radionicu poslužila se pričom o čovjeku koji si je skratio križ jer mu je na putu do raja bio težak. Kada je došao pred raj između njega i raja bila je velika provalija. Nije mogao prijeći, jer mu je manjkao skraćeni dio križa.

Nakon ove poučne priče s velikom smo znatiželjom i marom započeli izrađivati svoje originalne križeve uz pratnju gđe Adrić Soldo. Najizazovniji dio bio nam je premazivanje gipsom križa kojeg smo izrezali od stirodura. Jedva smo dočekali da završimo svoj rad sprejom kako bi križ zasjao svojim punim sjajem. Svatko je sa zadovoljstvom gledao plodove kreativnosti koja se u njemu probudila tijekom rada.

Zahvaljujemo majkama koje su se odazvale na poziv i svakoj obitelji koja je kasnije sudjelovala u prilogu za misije u Beninu. Osobite želimo zahvaliti gđi Adrić Soldo za vođenje radionice i za sav potreban materijal.

Neka nas sve Gospodin na Uskrs obdari svojim neprolaznim darovima.